Ik MATCH met festivals

Werken op festivals is voor de festivalliefhebber als een kind die in de snoepwinkel mag werken. Feestvieren en er nog voor betaald krijgen ook! Oké, we gaan er vanuit dat je zelf ook wel begrijpt dat het natuurlijk gewoon werk is en blijft. Want het kan behoorlijk hard werken zijn tijdens een festival. Maar on the other hand: werken tussen vrolijke mensen, mét vrolijke mensen en acts van je favoriete artiesten en dj’s op de achtergrond is alles behalve een straf, toch?

Festivalpersoneel bestaat uit harde werkers

Denk even aan je favoriete festivals. Grote kans dat er een tussen zit waar jij via ons kunt werken!. Horeca-ervaring is geen vereiste. Een gezonde werkmentaliteit, goed kunnen presteren onder druk, een enthousiaste instelling en een flexibele houding: dat zijn dingen waarmee jij de perfecte MATCH bent voor festivalwerk.

Werken op een festival via Match, waarom zou je?

Je maakt veel mensen blij. Allereerst jezelf, omdat je in een gave omgeving gaat werken met collega’s die even enthousiast zijn als jij om wat bij te verdienen door te werken in de horeca of op festivals. Ons maak je blij, omdat ons bedrijf behoorlijk groeit en we dus continu opzoek zijn naar uitbreiding van ons horecapersoneel. Volg je een horeca-gerelateerde opleiding? Dan maak je je leraren blij met alle extra kennis en vaardigheden die wij je bijbrengen tijdens trainingen, cursussen en de ervaring die je opdoet. O ja, en je ouders maak je trouwens ook blij als ze zien dat verantwoordelijkheid tonen, initiatief nemen en doorzetten tegenwoordig je nieuwe basic skills zijn…. 😉