Ik MATCH met horeca

Studentenwerk, uitzendwerk, horeca… Waar denk jij aan bij de combinatie van die woorden? Eerlijk, je eerste gedachten gaan vast niet naar drankjes serveren tijdens een super fancy bedrijfsfeest in een hangar, georganiseerd door een Amerikaanse Hotel-aanbieder. Zorgen dat de gasten niets te kort komen tijdens de presentatie van een luxe automerk. Of chique gerechten serveren op een top of the bill-event. Maar dit zijn dus wel de horecaopdrachten die je bij ons kan verwachten!

Oké, niet uitsluitend. Maar ook onze andere opdrachten zijn van een niveau dat we het beste kunnen omschrijven als exclusief. Dat houdt in dat je bij ons ook aan de slag kan voor uitzendwerk als banqueting medewerker, vlotte barvrouw- of man of topper in de bediening. Kortom: Match Nederland is een horeca uitzendbureau voor het leukere horecawerk.

Werken in de horeca via Match, waarom zou je?

Je maakt veel mensen blij. Allereerst jezelf, omdat je in een gave omgeving gaat werken met collega’s die even enthousiast zijn als jij om goed te verdienen door te werken in de horeca of op festivals. Ons maak je blij, omdat ons bedrijf behoorlijk groeit en we dus continu opzoek zijn naar uitbreiding van ons horecapersoneel. Volg je een horeca-gerelateerde opleiding? Dan maak je je leraren blij met alle extra kennis en vaardigheden die wij je bijbrengen tijdens trainingen, cursussen en de ervaring die je opdoet. O ja, en je ouders maak je trouwens ook blij als ze zien dat verantwoordelijkheid tonen, initiatief nemen en doorzetten tegenwoordig je nieuwe basic skills zijn…

Nog even over jou...

Situatie 1:
De 12 gasten van tafel 16 willen apart afrekenen en een nieuwe groep staat al klaar. Jij: houdt je hoofd koel, rekent met iedereen rustig af en vertelt ondertussen over de app ‘Tikkie’.

Situatie 2:
Het feest zou om 23.00 klaar zijn en jij dus ook. Het is nu 23.50 en het nummer ‘De hoogste tijd’ staat nog in de wachtlijst… Jij: geniet van die laatste nummers die uit de speakers knallen, mooi feestje om te werken was het. En je realiseert je dat je toch mooi een uurtje extra geld hebt verdiend.

Situatie 3:
Een feestavond voor 1500 gasten start om 19.00 uur en de eerste bussen met 400 gasten staan al om 18.30 uur op de stoep. Jij: blijft rustig, kijkt rond in de zaal om te kijken wat er nog moet gebeuren en maakt het zo snel mogelijk op orde.

Situatie 4:
Jij schenkt koffie en thee vanaf een koffiebuffet. Er staan nog 20 gasten in de rij en de koffie is op. Jij: Professioneel als jij bent, excuseer je je bij de gasten en tovert een lach op hun gezicht door je enthousiasme. Je snelt je naar de pantry en komt terug met een kan verse koffie.