Aangenaam... Pepijn Kooiman, directeur van Match Nederland

Pepijn staat aan het roer van Match Nederland. Pepijn is verantwoordelijk voor de commerciële zaken en operationele aansturing binnen Match. Hij is ook degen met wie onze klanten vaak als eerst te maken krijgen.  We stellen Pepijn aan je voor in 10 persoonlijke vragen: van zijn favoriete film tot wens voor Match.

Wat is je favoriete biertje of wijntje?

“Eigenlijk heb ik niet echt een favoriet; een biertje vind ik lekker op het terras. Wijn drink ik bij lekker avondeten.”

Morgen word je wakker met een extra talent. Wat zou het zijn en hoe benut je het?

“Zingen. Dan wordt het eindelijk gewaardeerd als ik een keer met een nummer meezing”

Barbecueën of kaasfondue en waarom?

“Lastige vraag!! Beiden heerlijk, maar dan ga ik toch voor Barbecuen. Lekker in de tuin, muziek aan, drankjes erbij: genieten!”

Welke film heb je meer dan 10 keer gezien?

“Finding Nemo… Nee, grapje. Ik zou het niet weten eigenlijk. Films kijk ik bijna nooit vaker dan één keer.”

Wat is de les die jij leerde van iemand die je inspireert?

“Ik heb geleerd dat je mensen dingen moet gunnen, zonder dat je er altijd iets voor terugkrijgt. Vroeg of laat zullen die mensen jou namelijk ook iets gunnen. Daarnaast vind ik het fijn als ik iets voor iemand kan doen.”

Ben jij stappenteller-technisch een beetje goed bezig?

“Ik zit natuurlijk heel veel op kantoor. Maar ik voetbal ernaast: op dinsdag en donderdag trainen en zondag een wedstrijd. Ik hou het allemaal niet bij, maar ik beweeg genoeg.”

Waaruit bestaat een ‘perfecte’ dag voor jou?

“Ik vind een dag hard werken, afsluiten met een borreltje en ergens een hapje eten een perfecte dag. Maar eens in de zoveel tijd een luie dag is ook lekker: uitslapen, rustig opstarten, op de bank hangen en een serie kijken. Ook de zondag vind ik heerlijk: een wedstrijdje voetballen en afsluiten met een hapje op de club. Ik doe eigenlijk alleen maar dingen die ik leuk vind. Lekker cliché, maar bijna elke dag is dus eigenlijk een perfecte dag.”

Wat wens je met Match te bereiken?

“Een omgeving creëren waar iedereen het naar zijn of haar zin heeft. De uitzendkrachten, de klanten en de mensen op kantoor. Zolang ik van deze drie partijen positieve verhalen hoor – en nog belangrijker: blijf horen – dan heb ik mijn doel bereikt.”

Onze partners

.