Over ons

Aangenaam... Pepijn Kooiman, directeur van Match Nederland

Pepijn staat aan het roer van Match Nederland. Pepijn is verantwoordelijk voor de commerciële zaken en operationele aansturing binnen Match. Hij is ook degene met wie onze klanten vaak als eerst te maken krijgen.  We stellen Pepijn aan je voor in 10 persoonlijke vragen: van zijn favoriete film tot wens voor Match.

Match met ons!

Net als de mensen op het kantoor bij Match zijn de horecamedewerkers die wij uitzenden jong. Het zijn vaak studenten tussen de 17 en 28 jaar die als uitzendkracht willen werken in de horeca, op festivals of op gave evenementen. Ze stralen enthousiasme en spontaniteit uit, want dat zijn dingen die wij belangrijk vinden. En onze opdrachtgevers ook. Ondanks de jonge leeftijd zijn uitzendkrachten van Match te herkennen aan hun dienstverlenende, zelfstandige en betrokken houding.

Bijzondere locatie: Leerhotel Het Klooster

Wij leveren personeel voor horeca en evenementen. Waar kun je dan beter zitten dan op een locatie waar dit in de praktijk gebracht wordt? Klanten en medewerkers die voor het eerst bij ons komen, zijn altijd een beetje verbaasd: “Een klooster?” Ja! We werken samen met Leerhotel Het Klooster in Amersfoort. Het prachtige complex (check even dit drone-filmpje) bestaat uit een compleet uitgerust hotel met 21 kamers, 12 congreszalen, een restaurant, en een grand café. Dichter bij het vuur kan je niet zitten, toch? Wees welkom om eens te komen kijken!

Onze partners

.