Werken met Match

Op zoek naar horecapersoneel?

Het feit dat je onze website bezoekt, betekent hoogstwaarschijnlijk dat je op zoek bent naar horecapersoneel. Misschien met grote spoed, want de horeca valt of staat soms met (onverwachte) pieken. Daarom houden we het kort. Wij verzorgen op korte (of lange) termijn gemotiveerd horecapersoneel voor je hotel, feest of evenement. Bel ons, dan kunnen we meteen een afspraak maken!

Bel ons direct

033 – 20 222 72

Studentenwerk in horeca en op festivals

Wil je meer over ons weten? Lees dan vooral even door. Match Nederland is een uitzendbureau dat zich met name heeft toegelegd op horeca. Dat betekent dat wij uitzendkrachten leveren binnen de horecabranche en aan organisatoren van evenementen (of tussenpersonen).

Op onze Academy in Amersfoort worden onze medewerkers in-house getraind en begeleid. We hadden ons geen betere plek kunnen bedenken om dat te doen. Want wij werken samen met het Leerhotel het Klooster, dé middelbare hotelschool in Amersfoort. Groot voordeel: wij beschikken altijd over een enorme kweekvijver aan studenten die affiniteit hebben met hospitality en de nodige werkervaring hebben.

Ons personeel komt altijd met:
– een instelling die past bij horecawerk
– minimaal een afgeronde in-house praktijktraining
– onze Match-kleding voor uniformiteit
– een lach en een goed humeur

Festivalpersoneel nodig?

Voor festivalpersoneel kan je ook bij ons terecht. Wij hebben naast onze horecapool een festivalpool opgezet, vanwege een grote behoefte in de markt. Festivalorganisatoren kunnen ons altijd bellen als ze op zoek zijn naar goede krachten die van aanpakken weten. Daarnaast een bijkomend voordeel: wij werken met aantrekkelijke tarieven voor festivalwerk; dit komt door het grote aantal uren dat je in één keer bij ons afneemt.

Onze filosofie is gebaseerd op 5 principes

Maatwerk

Wij zijn een betrokken partij. We hebben zelf ook een achtergrond in de horeca, dat maakt meedenken met wat jij wilt en maatwerk leveren nog makkelijker voor ons En prettiger voor jou. Wij maken de perfecte Match!

Aandacht

Aandacht en professionaliteit gaan hand in hand. We luisteren goed naar wat jij wilt. Alle afspraken worden vastgelegd in een samenwerkingsovereenkomst en we zien er op toe dat ze ook nageleefd worden.

Tijd is geld

We weten hoe gebaat de horeca is bij een flexibele instelling. En die hebben wij, zo simpel is het. Dit betekent dat je altijd kunt bellen, ook buiten kantooruren.

Communicatie

Communicatie is voor ons de key als het om samenwerken gaat. Je weet wat je aan ons hebt en waar je aan toe bent. Betrouwbaarheid boven verassingen. Wij vinden het dan ook vanzelfsprekend om, zoals al gezegd, altijd bereikbaar te zijn en te reageren als iemand ons nodig heeft.

Hoge kwaliteit

Dat geldt voor ons personeel, maar ook voor onze dienstverlening naar jou. Na elke gewerkte opdracht kunnen klanten cijfers geven per uitzendkracht. De horecamedewerkers mogen daarnaast de opdracht een cijfer geven. Hierdoor kunnen wij een steeds betere Match maken. Kwaliteit boven kwantiteit.